Nytårs yoga og ManiFEST event, Århus og København – den 29. og 31. december 2019

Unikt yoga event sammen med fantasiske yinspecialist Kristine Marie Rost. Vi taler ind i bevægelsen, som ManiFEST har skabt – indtil nu og ind i 2020 – med både krop og hoved.

Om formiddagen den 29. december i Århus og den 31. december i København har du en unik chance for at få samlet dig selv på fineste vis: krop og sind, hoved og hjerte – kort sagt: at stå solidt plantet i dig selv og på begge dine ben, når du skyder det nye år ind.

En af Danmarks dygtigste yogainstruktører, yinyoga specialist Kristine Marie Rost, og jeg er gået i kærlig alliance med målet om at få samlet så mange kvinder som muligt – både samlet i sig selv og samlet i et fællesskab <3. Jeg oplever, ligesom Kristine, så mange mennesker være ude af trit med sig selv. Der er fuld speed(er) på det ydre liv (gøren og laden) og samtidig en indre bremse eller lammelse, som dæmper energien og gør den indre ildebrand sværere at nå. Nu har du chancen for 1) at forstå hvorfor dette split opstår i så mange af os 2) at få krop og hoved og hjerte og sind samlet 3) at blive max forkælet i 3 timer en formiddag - hvor der stadig er masser af tid bagefter til både at fikse hus og kjole og mad - og hvad du ellers har af nytårsender. 4) at stå stærkt i 2020 - med alt, hvad du indeholder, drømmer om og gerne vil skabe i året, der kommer Der vil både være powertalk fra mig, yinyoga med Kristine, goodiebags, løbende lodtrækninger med lækre gaver - samt bobler, frokost og netværk med andre kvinder, der ligesom dig kan mærke, at det skal boble indeni dig på en helt anden måde end kun champagne, når du kommer til 1. januar. Du kan melde dig til lige her i eventet lige her i linket. Og husk - der er veninderabat, så bring en flok af kvinderne i dit liv med dig. Så vil vi kræse om dig i 3 timer alt det bedste, vi kan. Fordi det er tid NU - og du fortjener at sætte tid af til DIG. ♥ Vi glæder os til at se dig. Kærligst Birgitte